Intieme concerten in het HOFtheater

RAALTE – Ze kennen elkaar nog maar enkele weken, maar toch stonden Erik Neimeijer en Corné van Woerdekom het afgelopen weekend vijf keer op de planken van het HOFtheater met hun show ‘Love Hurts’. Daarin brachten ze liedjes van Amerikaanse singer/songwriters als Paul Simon, Willie Nelson, Bruce Springsteen en Tom Waits ten gehore. Een spontaan project, aanvankelijk bedoeld als eenmalig (drie shows op zaterdag), maar door de grote belangstelling al snel uitgebreid met nog eens twee shows op vrijdag. “Het was hartstikke leuk”, stelt Erik, kunstschilder en gitarist van Bökkers. “Het was ook een mooie leercurve. De derde show was al een stuk beter dan de eerste. Inmiddels zijn we ook al benaderd door andere theaters. We zullen zien… We doen dit alleen als het net zoals in het HOFtheater kan: met mooi licht en geluid en een intieme setting. Dat het net zo tot z’n recht komt als daar.” Natuurlijk voelde het weer goed om applaus te ontvangen. “En ik heb m’n best gedaan om na elke show al het publiek te spreken. Dat lukt ook nog wel een keer als er dertig man zit.” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.