Interactief buitentheater bij de Haere

OLST – Acteurs Norbert Busschers en Joyce van Esch verzorgden afgelopen zaterdag en zondag enkele theaterwandelingen bij de Haere. De twee brachten een Shakespeareaanse tragedie met de nodige humor. “Een mooie locatie met veel ruimte”, concludeerde Busschers na afloop. De deelnemers aan de wandeling kregen rollen toebedeeld. Sommigen moesten zelfs even een stukje vechten met nepzwaarden. Twee van de vier voorstellingen waren uitverkocht, de andere twee goed bezocht. Op zaterdag 25 en zondag 26 juli is de voorstelling opnieuw te zien op het landgoed. Beide dagen zijn er voorstellingen om 15.00 en 17.00 uur. In verband met de coronamaatregelen geldt een maximum van 35 deelnemers per keer. De voorstelling is geschikt voor jong en oud, maar wel is er een minimumleeftijd van 8 jaar. Kaarten kosten 7,50 euro (5 euro voor kinderen tot en met 14 jaar). Voor meer informatie zie staging2.norbertbusschers.nl of bel 06-20979608. Het terras van het kasteel is vooraf geopend. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.