Home / Sallandcentraal / Interactief buitentheater bij de Haere

Interactief buitentheater bij de Haere

OLST – Acteurs Norbert Busschers en Joyce van Esch verzorgden afgelopen zaterdag en zondag enkele theaterwandelingen bij de Haere. De twee brachten een Shakespeareaanse tragedie met de nodige humor. “Een mooie locatie met veel ruimte”, concludeerde Busschers na afloop. De deelnemers aan de wandeling kregen rollen toebedeeld. Sommigen moesten zelfs even een stukje vechten met nepzwaarden. Twee van de vier voorstellingen waren uitverkocht, de andere twee goed bezocht. Op zaterdag 25 en zondag 26 juli is de voorstelling opnieuw te zien op het landgoed. Beide dagen zijn er voorstellingen om 15.00 en 17.00 uur. In verband met de coronamaatregelen geldt een maximum van 35 deelnemers per keer. De voorstelling is geschikt voor jong en oud, maar wel is er een minimumleeftijd van 8 jaar. Kaarten kosten 7,50 euro (5 euro voor kinderen tot en met 14 jaar). Voor meer informatie zie www.norbertbusschers.nl of bel 06-20979608. Het terras van het kasteel is vooraf geopend. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.