Hennie Tijs leest voor in Lommerrijk

LUTTENBERG – Hennie Tijs leest op dinsdag 21 juli zijn verhaal ‘De reus en de kleine berg’ voor in amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg. Hennie schreef enkele jaren geleden een prentenboek over dit oude volksverhaal, een verhaal dat hij zelf als kind vaak te horen kreeg. Hij plaatste het in een Luttenbergs perspectief. Want hoe is de Luttenberg ontstaan? Heeft een reus er wat mee te maken? Het verhaal is in eerste instantie gericht op kinderen vanaf 4 jaar. Gedurende de vertelling worden prenten vertoond. De entree is gratis. Aanvang is om 19.00 uur. Wel graag iets eerder komen, zodat er tijd is om alle adresgegevens te noteren (RIVM-voorschrift). Een vrije gift is welkom. Zie verder staging2.amfitheaterhetlommerrijkluttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.