Home / Algemeen / Hennie Tijs leest voor in Lommerrijk

Hennie Tijs leest voor in Lommerrijk

LUTTENBERG – Hennie Tijs leest op dinsdag 21 juli zijn verhaal ‘De reus en de kleine berg’ voor in amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg. Hennie schreef enkele jaren geleden een prentenboek over dit oude volksverhaal, een verhaal dat hij zelf als kind vaak te horen kreeg. Hij plaatste het in een Luttenbergs perspectief. Want hoe is de Luttenberg ontstaan? Heeft een reus er wat mee te maken? Het verhaal is in eerste instantie gericht op kinderen vanaf 4 jaar. Gedurende de vertelling worden prenten vertoond. De entree is gratis. Aanvang is om 19.00 uur. Wel graag iets eerder komen, zodat er tijd is om alle adresgegevens te noteren (RIVM-voorschrift). Een vrije gift is welkom. Zie verder www.amfitheaterhetlommerrijkluttenberg.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.