Handbalschool Salland verder zonder Carmel

RAALTE – De Carmel Handbalschool Salland gaat verder als Handbalschool Salland. Het Carmel College is namelijk gestopt als hoofdsponsor. Bij een nieuwe naam horen ook een nieuw logo en een nieuwe website. Deze worden de komende periode gepresenteerd. Sporthal Tijenraan in Raalte blijft wel de vertrouwde thuisbasis van de 75 talenten, die twee tot drie keer in de week extra trainen.

Voor het komende seizoen heeft Handbalschool Salland in totaal tien trainers vastgelegd: vertrouwde namen als Monique Swartjes, Percy Vorst, Tim Bloemen en Dianne Paalman, maar ook nieuwe namen uit de regio zoals Corniels van Winkelen, Jorien Verwaarst en Marlies Klein Nulent. Tonio van Rhee is na een aantal jaren succesvol hoofdtrainer te zijn geweest bij Kwiek Raalte weer terug op het oude nest. Dominique Hemmink is verantwoordelijk voor de medische begeleiding en Maureen Kamer is als sportdiëtist aan de staf toegevoegd.
Bovendien wordt de technische staf verder uitgebreid met een internationaal zeer ervaren trainer. Bert Bouwer zal vanaf komend seizoen de talenten van Handbalsschool Salland helpen zich verder te ontwikkelen. Bouwer was in het verleden al actief voor de handbalschool en is nu dus weer terug. De oud-international en voormalig bondscoach van Oranje en Japan, is momenteel actief bij de heren van Green Park Aalsmeer. Daarvoor was hij succesvol bij de dames van VOC Amsterdam.
Eén van werelds grootste indoor sportmerken, Mizuno, en de regionaal bekende sportwinkel Intersport Bols (voorheen Intersport Schutte) hebben daarnaast gezamenlijk een overeenkomst gesloten met Handbalschool Salland. Zij gaan de komende drie jaar de talenten voorzien van sportkleding en handbalschoenen van Mizuno. Ook LifeStyle Centre en Salus Diëtistenpraktijk uit Raalte zijn als sponsoren aangesloten bij Handbalschool Raalte en zullen vanuit hun expertise de talenten ondersteunen. “We zijn heel blij dat twee van zulke sterke merken zich bij ons hebben aangesloten”, zegt René Cloo die Handbalschool Salland zal gaan ondersteunen in het versterken van het concept. Hij gaat verder: “Ondanks de lastige periode waarin veel bedrijven nu zitten, zie je dat grotere organisaties vooral inzetten op het ontwikkelen van hun medewerkers en jonge mensen. Misschien nog wel meer dan voor de coronaperiode. Ik kan me dan ook heel goed voorstellen dat we op korte termijn met een regionale organisatie om tafel zitten om te praten over het hoofdsponsorschap van Handbalschool Salland, waarbij het ontwikkelen van talent centraal zal staan.”
Voor meer informatie mail naar info@handbalschoolsalland.nl.

Trainingsuren

Handbalschool Salland helpt jonge handbal(l/st)ers om hun talenten beter te ontwikkelen. Zij kunnen bij de school extra trainingsuren maken. Wat in december 2003 begon als het Carmel Handbal Talenten Centrum, stond de laatste jaren vooral bekend als Carmel Handbalschool Salland. De handbalschool hielp vele talenten om door te stromen van hun plaatselijke handbalclub naar het grote Oranje. Zo wisten ex-pupillen Annick Lipman en Dione Housheer, als onderdeel van de Oranjeselectie, eind vorig jaar het wereldkampioenschap te winnen.

Op de foto oud-bondscoach Bert Bouwer die de staf komt versterken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.