Gewoon Carolien: ‘Zorgenkinderen’

‘Mijn kind is altijd zo onrustig..’, ‘soms ben ik zo moe van al dat zorgen voor ons kind dat..’, ‘altijd als mijn kind melk drinkt, krijgt hij buikkrampen..’, ‘onze dochter heeft altijd hoofdpijn als ze….’, ‘wat is die dyslexie toch lastig …’ en ’sinds onze scheiding….’. Het zijn zo maar wat problemen die zich kunnen voordoen als u ‘zorgenkinderen’ heeft.

Met de vraag van de klant als uitgangspunt, gaan we op zoek naar de oorzaken en kijken we doelgericht naar wat er nodig is voor de klant en hun kind. Dit alles op een natuurlijke en duurzame manier. We ervaren dan vanuit én in samenhang met het lichaam, de persoonlijkheid, mindset, gezins– en familiestructuur, erfelijkheid, school, docenten en klas/schoolgenoten van uw kind en vele spirituele lagen. Er is nauw overleg en er wordt altijd een goede aansluiting bij de klachten en het doel wat we willen bereiken.

Het blijkt echter dat er soms al problemen zijn ontstaan in de baarmoederschoot en tijdens de bevalling. Van de week kwam een moeder met kind samen langs, met het doel oplossen van de onrust in haar buikgebied. De dochter is vaker onrustig en de oorzaak ligt in de eerste drie drie maanden van haar zwangerschap. Moeder bleek in die tijd erg onzeker te zijn over het groeiende baby’tje in haar buik, vooral omdat ze door misselijkheid bijna geen eten binnen hield. De dochter bleek die herinnering nog steeds in haar systeem te hebben en had bij veel eten ook een misselijk gevoel. Ook was onzeker voelen heel gewoon bij haar. Door deze bewustwording en het helen en genezen van de zwangerschap en bevalling veranderde al veel bij de dochter. Klachten kunnen dus vanuit de prilste jeugd al een rol bij een kind spelen.

Zelfs kunnen kinderen emoties en problemen van de ouders vanuit hun prilste jeugd meenemen in hun gedrag of ‘zijn’. Dan komt het verleden duidelijk in het kind naar buiten. Door verschillende testen kunnen we oorzaken en ook al vaak geschikte oplossingen vinden. We kunnen bijvoorbeeld energetische middelen inzetten die een belangrijke ondersteuning en een doorbraak kunnen betekenen bij ontwikkelings- en gezondheidsproblemen van het kind.

Daardoor gaat de haargroei van een jong meisje bijvoorbeeld nu nog steeds goed. Er zijn vele verschillende behandelmethodes die gebruikt worden voor het ontstoren van de woonplek, voeding en voedingssupplementen en dergelijke. Op de site staging2.carolienjonkman.nl worden deze manieren uitgelegd. Zorgen de baas worden is belangrijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.