Feestelijk openingsweekend ‘Op ons Boerenerf’

LEMELERVELD – De Boer’n Xpeditie en het Groot Sallands Maïsdoolhof van boerderij Op ons Boerenerf in Lemelerveld gaan op zaterdag 4 en zondag 5 juli weer open met een feestelijk openingsweekend.

Tijdens de Boer’n Xpeditie mag elk kind op pad met zijn of haar eigen boerenpaspoort. Dit boerenpaspoort bevat opdrachten, spelletjes en weetjes over de boerderij. Daarnaast mogen de kinderen ook de kalfjes een flesje melk geven.
De nieuwe route van het maïsdoolhof zorgt ervoor dat jong en oud weer flink kan verdwalen, maar ook de nieuwe opdrachten bieden actie en plezier. Iedereen die tijdens het openingsweekend naar het boerenerf komt, maakt kans op een leuke prijs. Daarnaast zijn er nog meer speelactiviteiten/mogelijkheden, zoals onder andere een springkussen, skelters en een kleurplaatwedstrijd. Bij de uitgang ontvangen alle kinderen nog wat lekkers. Speciaal tijdens deze zomer is er de zomerdeal. Voor 6,50 euro per persoon kunnen de bezoekers op Xpeditie over de boerderij én speuren in het maisdoolhof. Op ons Boerenerf is vanaf 4 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Daarnaast worden er in september spooktochten georganiseerd. Op ons Boerenerf is te vinden aan de Vilstersestraat 28 in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.