Home / Sallandcentraal / Expositie knopen en sieraden in gemeentehuis

Expositie knopen en sieraden in gemeentehuis

WIJHE – Kunstenares Ina Hascher creëert van kleine kraaltjes kunstzinnige kettingen, armbanden en broches, vaak met geometrische patronen. Zij heeft onder andere geëxposeerd in Barcelona, Madrid en Sevilla. Haar werk en een deel van haar collectie van knopen (door de eeuwen heen) zijn ook al enige tijd te zien in het gemeentehuis in Wijhe. Deze laatste expositie is nu verlengd tot 28 augustus. De sieraden zijn ook te koop; de knopen niet. Zie ook: www.antiquebuttons.nl en www.hascher.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.