Expeditie Salland: een uniek inkijkje in het leven op het platteland

REGIO – De boeren van Salland Boert en Eet Bewust hebben een zomerprogramma samengesteld van activiteiten op hun boerderijen. In Salland kunnen toeristen en dagjesmensen op verschillende manieren het boerenleven ervaren. Denk aan een rondleiding óp klompen bij een melkveebedrijf, de boerin helpen met haar dagelijkse werkzaamheden, of creatief aan de slag middels een workshop koeien schilderen in de wei.

In de maanden juli en augustus zijn wekelijks, verspreid over Salland, activiteiten bij te wonen. U wordt verzocht om u in voren aan te melden voor de activiteit. Bekijk alle activiteiten en meer info op staging2.sallandboerteneetbewust.nl/activiteiten.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.