Home / Sallandcentraal / Excursie bij het Rozendael

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agenes Neimeijer verzorgt op dinsdag 4 augustus een avondexcursie bij het Rozendael in Heino. De familie van Ittersum stelt deze zomer de tuinen op verschillende avonden open. De wandeling gaat via paden, lanen en de boomgaard met vijver naar de kruiden- en groentetuin. Daarnaast krijgen de deelnemers ook de siertuin, ontworpen door de bekende tuinarchitect Piet Oudolf, te zien. Aanvang is om 19.00 uur. Verzamelen bij de ingang van Het Rozendael aan de Rozendaelseweg 3 in Heino. De kosten zijn 3 euro per persoon. Opgave (verplicht) is mogelijk via tel. 0572-391955, mob. 06-30849512 of e-mail jenh.nijmeijer@gmail.com.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.