Home / Sallandcentraal / Drieduizend badeendjes te water in Ommen

Drieduizend badeendjes te water in Ommen

OMMEN – Op zaterdag 1 augustus houdt JCI Vechtdal een Duckrace om geld in te zamelen voor Wensstichting Vechtdal. Om 12.00 uur gaan circa drieduizend badeendjes te water bij de Vechtbrug in Ommen.

JCI Vechtdal bestaat uit een groep leden van 25 tot 40 jaar uit Ommen, Dalfsen, Hardenberg en omstreken. Deze groep van ondernemende jongeren heeft een bovengemiddelde interesse in zakelijke (en sociale) netwerken en wil daarnaast iets terug doen voor de maatschappij. Het plan was eigenlijk om de Vechtdal GP te organiseren, een kartrace voor het bedrijfsleven. Dit event kon helaas niet doorgaan in verband met de coronamaatregelen. JCI Vechtdal heeft nu gekozen voor een badeendjesrace. Iedereen kan meedoen door een of meerdere eendjes te ‘kopen’ via www.jci-vechtdal.nl/duckrace. De eigenaar van het badeendje dat het eerst over de finish komt, is de winnaar en pakt een geldprijs van 400 euro. Ook voor de tweede en derde plek liggen er prijzen klaar.
De opbrengst van dit evenement gaat naar Wensstichting Vechtdal. Dit is een stichting die JCI Vechtdal heeft opgericht om lokale maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Dit gebeurt niet door middel van financiële bijdragen, maar door middel van materialen. Voor meer informatie zie www.wensstichting.nl.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.