Coronaproof trainen bij Motion Milon

(Advertorial)

RAALTE – Sportschool Motion Milon in Raalte heeft de deuren weer geopend. Iedereen kan nog steeds zonder afspraak coronaproof komen trainen. “Een groot voordeel is dat we al een enorm goed luchtventilatiesysteem in het pand hadden en dat we ook al werkten met een duidelijke routing. Daarnaast zijn wij kleinschalig en daardoor kunnen wij makkelijker de 1,5 meter garanderen”, vertelt eigenaresse Mariëlle Nahuis.

“Samen met de medewerkers hebben wij geoefend hoe zo veilig mogelijk getraind kan worden. Een training wordt altijd al in een vaste volgorde afgelegd; je loopt elkaar dus nooit in de weg. Daarnaast werken onze apparaten volautomatisch. Aan de hand van een chip in een armband stellen de toestellen en het trainingsprogramma zich automatisch in. De sporter hoeft dus niets aan te raken, met uitzondering van de handgrepen. Alle apparaten lopen synchroon en de rusttijd tussen de apparaten hebben wij verlengd, zodat de sporters genoeg tijd hebben om de handgrepen schoon te maken.

De apparaten staan ver genoeg uit elkaar en daarnaast staan er ook nog schermen tussen. We hebben er alles aan gedaan om leden veilig te laten trainen.” Mariëlle en haar team hadden hun leden in de weken voor de heropening op 1 juli al uitgenodigd voor een herstart-intake. “Indien gewenst hebben wij het trainingsplan bijgesteld en een InBody lichaamsanalyse afgenomen. Ook hebben wij uitgelegd welke maatregelen wij hebben genomen zodat iedereen wist wat ie kon verwachten. Dit was een goede zet. Veel (oudere) sporters die het spannend vonden om weer binnen te gaan sporten, geven aan dat hun angst helemaal weg is, nu ze hebben gezien hoe wij het hebben aangepakt. Aan leden die tot de kwetsbare groep behoren, bieden wij de mogelijkheid om op aparte tijden te komen trainen. Maar uiteindelijk maken maar weinig leden daar gebruik van.”

Volgens Mariëlle geven de meeste klanten aan het prettig te vinden, dat ze niet van te voren hoeven te reserveren. “Ze willen komen wanneer het hen uitkomt. Gelukkig is dit nog steeds mogelijk. De trainingstijd is maar 35 minuten en daardoor de is de doorlooptijd hoog.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.