Carolien Jonkman: Huisdier energetisch behandelen

Een mevrouw die ik al een tijdje ken, kom ik tegen tijdens het wandelen. Zij is met haar hond. Ik ken de hond niet en terwijl ik praat met haar baasje, aai ik de hond. De hond gaat direct met haar achterlichaam tegen mijn handen staan. Mijn handen gaan stromen van energie. Ik volg mijn handen op haar achterlichaam, haar bekken en achterpoten. Alles voelt stijf. Ik vertel wat er gebeurt tegen het baasje. Het baasje zegt dat de hond moeilijk loopt en steeds moeilijker uit haar mand komt. ‘s Avonds krijg ik een berichtje dat de hond beter lijkt. Het probleem bij de hond bleek snel opgelost. Soms weet je niet waarom iets niet goed doorstroomt.

Van de week kwam iemand met een hond in de praktijk. De kleine hond zat op de schoot van zijn baasje. De hond bleef heel rustig zitten en ik ging hem gelijk behandelen. Normaal gesproken zou dit hondje iemand met luid geblaf en gesnuffel begroeten, maar deze keer bleef dit hondje heel rustig. Er klopte duidelijk iets niet. Hij durfde amper zijn kop te bewegen, gaf geen geluid en stond heel stil terwijl hij normaal zou springen. Ik ging naast hen zitten en ik ging hem scannen/voelen. Ik was even bang voor een nekhernia, maar daar kon ik niets voelen, het was duidelijk zijn keel. Links was ook zijn klier opgezet. Ook heb ik even goed in zijn mond gekeken of hij niet geprikt was, maar er was niets te zien. Ik vraag zijn baasje wat zacht voer te gaan halen want hij kon amper eten. Ik leer zijn baasje de hond te behandelen en vraag hem dat ‘s avonds en ‘s ochtends nogmaals te doen en natuurlijk mij op de hoogte te houden. Rond 19.00 uur ging het baasje hem uitlaten en hij liep alweer stevig door, holde zelfs wat. Ook kwam er een blaf, weliswaar maar één en hij was schor, maar het leek beter te gaan. Het vlees at hij rustig op. ’s Avonds en ‘s ochtends heeft het baasje de hond behandeld en weer bleef het hondje rustig zitten. De volgende dag kreeg hij wat vlees met wat brokjes erdoor en dat ging vlot naar binnen. Hij rende en blafte weer als vanouds al was het nog wat schor.

Baasjes doen alles wat kan voor hun huisdieren, er is veel liefde. Je kunt je dieren energetisch behandelen. Het is fijn om meteen actie te kunnen ondernemen. Leer je huisdier behandelen. Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.