Boerenmarkten bij De Laarman

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 25 juli en 1 en 8 augustus een boerenmarkt. Tot het aanbod behoren diverse Sallandse streekproducten zoals eieren, kaas, kalfsvlees, honing, groenten en fruit uit de moestuin. Ook verkoopt De Laarman eigen bakproducten zoals koek, cake en appeltaart. In de kinderkeuken bakken kinderen zelf hun pizza, patat of pannenkoeken. Bovendien biedt De Laarman die dagen ook plaats aan kinderen die spulletjes willen verkopen (bijvoorbeeld oud speelgoed) of hun creatieve kunnen willen laten zien/horen. Ze hoeven zich vooraf niet aan te melden. Ook particulieren die de oogst van hun eigen (moes)tuin willen verkopen of de producten van hun eigen keuken aan de man willen brengen of laten proeven, zijn welkom. Zij dienen zich wel vooraf aan te melden. Een kraampje is gratis. De markten duren telkens van 11.00 tot 16.00 uur. Zie verder staging2.delaarman.nl, mail naar activiteiten@delaarman.nl of bel 06-22833044.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.