Bijzonder examenfeest voor leerlingen van Carmel College Salland

RAALTE – Met optredens van Ronnie Ruysdael, Hendrik Jan Bökkers, Tabitha en DJ Delight in het Hoftheater leek het op een normaal examenfeest voor de leerlingen van het Carmel College Salland. De 2020-editie van het examenfeest werd anders dan anders: leerlingen zaten door heel Salland in groepen bijeen om het online event te volgen. De reacties waren lovend.

De leerlingen ontvingen bij de diploma-uitreiking een goodiebag met feestartikelen. Van slingers en ballonnen tot een zak borrelnoten. Bovendien kregen de leerlingen een lotnummer, waarmee ze kans maakten op één van de tien prijzen. De te winnen cadeaus werden aangeboden door de ouderraad, de school en de gemeente. Burgemeester Martijn Dadema reikte de prijs uit namens de gemeente: flyboarden voor 8 personen.

De hoofdprijs ging naar een leerling uit Haarle, hij won een luchtballonvaart voor twee personen. De rector kwam persoonlijk bij de leerling aan de deur om de prijs uit te reiken. Ook dit was ‘live’ te volgen in de woonkamers van de feestvierders via de website van de school.

‘We vinden het heel belangrijk dat de geslaagden van dit jaar ook een onvergetelijke afsluiting van hun middelbare schooltijd krijgen. Daar hoort een feestelijke diploma-uitreiking bij én natuurlijk een echt examenfeest”, zegt rector Han Nijboer. “Allerlei ideeën passeerden de revue en uiteindelijk gingen we voor ‘het examenfeest bij jou thuis met je eigen vrienden of familie’. Het moest wel een goed feestje worden. Fantastisch om te zien wat onze collega’s in korte tijd voor deze groep leerlingen georganiseerd hebben.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.