Alternatieve SW4D aan de hand van wandelgids

RAALTE – De SW4D gaat dan wel niet door, maar de organisatie heeft wel gezorgd voor een alternatief. In een nieuwe wandelgids staan vier wandelroutes door Salland. Deze gids komt vanaf begin augustus beschikbaar, maar bestellen is al mogelijk. De gids bevat een stempelkaart en als voorschot alvast een medaille voor het volbrengen van de vier routes.

Foto: Luck Haerlman

Het idee is ontwikkeld samen met diverse Sallandse ondernemers en partners: een variant waarmee coronaproof in de eigen tijd een wandelvierdaagse volbracht kan worden. “Wandelen verbroedert en brengt mensen weer meer nabij. En in deze tijden willen we vooral een glimlach bezorgen en onze wandelfamilie lekker laten genieten van het Sallandse land”, vertelt SW4D-voorzitter Chris de Bont.

De vier routes zijn gemiddeld zo’n twintig kilometer lang. Onderweg treffen de wandelaars zelfvoorzienende stempelposten met handspray. Bij een volle stempelkaart maken de wandelaars ook nog eens kans op diverse prijzen: onder andere een volledig verzorgd hotelarrangement, dinercheques en een volledig oeuvre aan wandelgidsen ter waarde van 850 euro.

Tot eind juli kost de gids 10 euro (exclusief 1,95 euro aan verzendkosten). Na 1 augustus betaalt men 3 euro meer. Wandelaars kunnen de gids bestellen via sw4d.nl en bepalen vervolgens zelf wanneer zij de routes lopen. Elke wandeling in de gids gaat bovendien vergezeld van een Sallands verhaal dat te maken heeft met de route.

De gids komt bij verschillende verkooppunten in Salland te liggen. Deze komen op de site te staan. De alternatieve SW4D wordt mede mogelijk gemaakt door Salland Zorgverzekeringen, gemeente Raalte, gemeente Olst-Wijhe, ZGR, Hotel de Zwaan, Nobach, Brasserie Op Duur en Salland Marketing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.