Alsnog officiële uitreiking lintjes in Olst-Wijhe

WIJHE – De zes inwoners van de gemeente Olst-Wijhe die eerder dit jaar een Koninklijke Onderscheiding toegekend kregen, hebben afgelopen vrijdag hun lintje ontvangen. Burgemeester Ton Strien had hen op 24 april telefonisch al op de hoogte gesteld van dit heugelijke feit, maar de coronamaatregelen lieten destijds een officieel moment niet toe. Vrijdag kon dat eindelijk wel. Harry Brouwer en Grietje Begeman uit Olst, Mariët Kruit uit de Boerhaar en Johan Jansen uit Wesepe (allen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau) en Wilfred Vruggink uit Olst en Irma van der Zee uit Wijhe (Ridder in de Orde van Oranje-Nassau) namen de onderscheiding in ontvangst uit handen van de burgemeester.
Op de foto van links naar rechts: Harry Brouwer en echtgenote; Jo Jansen en echtgenote, Wilfred Vruggink en echtgenote, burgemeester Ton Strien, Irma van der Zee en echtgenoot, Grietje Begeman en echtgenoot en Mariët Kruit en echtgenoot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.