Uitgekookt.nl brengt gezond eten en gemak samen

Advertorial

 

REGIO – Dagelijks gezond, gevarieerd én lekker eten. Dat wil iedereen. Zeker tijdens deze coronacrisis beseffen steeds meer mensen dat gezond eten belangrijk is. Maar er zijn van die dagen dat je geen zin of tijd hebt om te koken of niet weet wat je nu weer moet maken. Op die momenten zijn kant-en-klare maaltijden een uitkomst.

Gemak dient de mens, is het motto. Steeds meer bedrijven spelen in op die behoefte. Zo zijn er bijvoorbeeld steeds meer partijen die kant-en-klare maaltijden ontwikkelen. Er bestaan echter veel vooroordelen over kant-en-klaar. Want hoe gezond is zo’n maaltijd nou eigenlijk echt? En wordt dit soort gemak niet altijd duurbetaald? De maaltijdservice van Uitgekookt.nl bewijst dat kant-en-klaar wel degelijk gezond én lekker kan zijn.

Johan van Marle, eigenaar en chef-kok bij Uitgekookt.nl, bereidt met veel passie samen met zijn team van professionele koks de recepturen waarbij altijd gelet wordt op voldoende variatie. Wat vandaag wordt geoogst, gaat in de maaltijd van morgen. Bij elk recept kijkt zelfs een diëtiste naar de voedingswaarden. Zo bevat elke maaltijd maar liefst 200 gram verse groenten en geen onnodige toevoegingen. Geen pakjes, geen zakjes. De groenten komen zo veel mogelijk van lokale telers en worden na de oogst direct verwerkt en verpakt. Zo blijven ze knapperig en vers. Omdat alle maaltijden van Uitgekookt.nl koelvers worden geleverd in plaats van ingevroren, gaan er bovendien geen voedingsstoffen en smaak verloren.

Steeds meer mensen maken om bovenstaande redenen gebruik van een maaltijdservice. Ook omdat deze tegenwoordig net zo gezond kunnen zijn als wanneer je zelf vers kookt. Bij Uitgekookt.nl bestel je de maaltijden heel eenvoudig online of via de telefoon. Er is wekelijks de keuze uit maar liefst 24 maaltijden, die altijd door een vaste bezorger gratis thuis worden bezorgd.

Zie staging2.uitgekookt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.