Home / Sallandcentraal / Adrie Bolijn neemt alsnog op gepaste wijze afscheid van de Mare

Adrie Bolijn neemt alsnog op gepaste wijze afscheid van de Mare

REGIO – Adrie Bolijn, voormalig directeur-bestuurder van de Mare maakte vorige week een ‘afscheidstournee’ langs alle tien scholen van de Mare. In mei ging hij, na een carrière van 42 jaar in het onderwijs, met pensioen. Marlous Siemelink-Amse is zijn opvolger. Door de coronamaatregelen kon het geplande afscheid van Bolijn in het Hoftheater niet doorgaan. In plaats daarvan reed hij in een oldtimer, met Henry Hennink, programma-manager van Scholen voor Morgen als chauffeur, vorige week een ronde langs alle Mare-scholen, waar hij ontvangen werd door de leerkrachten, directieleden en kinderen. Zo kon hij alsnog op gepaste wijze afscheid nemen.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.