Home / Nieuws / Zwembad De Welters kijkt terug op geslaagde weken: ‘Complimenten aan de bezoekers’

Zwembad De Welters kijkt terug op geslaagde weken: ‘Complimenten aan de bezoekers’

WIJHE –  De eerste weken van opening van Zwembad De Welters in Wijhe zijn goed verlopen. De diverse veiligheid- en hygiënemaatregelen tegen het coronavirus, die zijn genomen om het populaire zwembad in Wijhe toch open te stellen voor publiek, zijn volgens het bestuur uitstekend opgepakt door de bevolking en in de praktijk prima uitvoerbaar.

De 1,5 meter afstand regel, de diverse aanpassingen om het zwemmen mogelijk te maken voor de verschillende doelgroepen én een speciale routing op het terrein worden door het zwemmend publiek positief ervaren en nageleefd. Met ruim 1.100 verkochte zwemabonnementen en al duizenden bezoekers (gefaseerd en gegroepeerd qua zwem-doelgroep) kan er dan ook positief worden teruggekeken op de eerste zwemweken.

 “Na een periode van onzekerheid en vele daarop volgende werkzaamheden en maatregelen om het zwembad ‘coronaproof’ te maken voor jong én oud, kunnen wij met trots zeggen dat het ons in Wijhe is gelukt. Samen, zélfs in deze tijd, hebben wij het voor elkaar gekregen om het zwembad toch open te stellen en rekening met elkaar te houden. Alle reglementen en maatregelen worden goed opgevolgd door het zwemmend publiek en er is begrip om elkaar de ruimte te geven en scheiding aan te brengen tussen de zwemdoelgroepen, om zo allemaal te kunnen zwemmen.”

Alle informatie over de openingstijden, tarieven, maatregelen en actuele zaken zijn te vinden op de website: www.zwembaddewelters.nl.

 

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.