Zomerfestival in Dorpshuus

HEINO – Het Dorpshuus in Heino presenteert de komende weken en maanden tal van activiteiten in het kader van het Zomerfestival. Deze activiteiten zijn bedoeld voor mensen vanaf 60 jaar. Het programma begint woensdag 24 juni om 10.00 uur met een koffie-uurtje met als thema ‘Hoe beleef jij de coronatijd?’ Ook aanwezig zijn fysiotherapeuten en iemand van de huisartsenpraktijk om te vertellen over hun ervaringen.

Vrijdagavond 3 juli en zondagmiddag 5 juli zijn er filmvoorstellingen. Welke film het is, blijft een verrassing. De entree bedraagt 5 euro. Woensdag 8 juli volgt een ‘dobbel-fit spel’ onder leiding van Rolien v/d Heijden. Op woensdag 29 juli staat een workshop acryl gieten (deelnamekosten 5 euro) op het programma. Op zaterdag 15 augustus volgt een gezellige middag met zang en bingo met Evert (entree 5 euro) en het programma wordt op vrijdag 28 augustus afgesloten met een Soepcafé (om 12.00 en 17.00 uur).

Voor alle activiteiten geldt dat je je moet aanmelden via info@dorpshuusheino.nl en dat alle maatregelen van het RIVM in acht worden genomen. Het Dorpshuus Heino heeft voor het Zomerfestival subsidie gekregen van het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. De bijdrage is toegekend om ouderen samen een leuke vakantieperiode te laten beleven en eenzaamheid onder ouderen in deze periode te verminderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.