Weer kindermiddagen en feestjes in Tijenraan

RAALTE – Sportbedrijf Raalte presenteert vanaf 17 juni weer kindermiddagen en -feestjes bij Zwembad Tijenraan. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen tijdens de kindermiddagen op woensdagmiddag (14.00-17.00 uur) vrij zwemmen in het wedstrijdbad en het instructiebad en gebruik maken van de grote glijbaan.

Er is plek voor honderd kinderen per middag, daarom is vooraf inschrijven via zwembadtijenraan.nl verplicht. Kinderen mogen zelf materiaal meenemen om mee te spelen. Ouders kunnen toezicht houden vanaf de kant. Joke Derksen, teamleider Zwembaden: “Dat er ook weer gedoucht kan worden, maakt het zwembadbezoek nog toegankelijker. We adviseren wel dat kinderen zoveel mogelijk hun badkleding al onder hun gewone kleding aanhebben.”
Elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen kinderen tot en met 12 jaar verjaardagsfeestjes vieren in het zwembad. Er zijn voor deze feestjes twee opties: vrij zwemmen (mogelijk in meerdere baden) en glijbaan én vrij zwemmen in combinatie met een spelactiviteit onder begeleiding van een zweminstructeur. Ouders mogen zelf eten en drinken meenemen. Reserveren voor de kinderfeestjes kan via e-mail info@sportbedrijfraalte.nl of telefonisch via (0572) 760 600.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.