Webinar over autisme en communicatie

REGIO – Evenmens verzorgt op vrijdag 26 juni een online bijeenkomst over autisme en communicatie. Dit webinar is bedoeld voor ouders van een kind met autisme, mensen met (vermoeden van) autisme, mantelzorgers, professionals en andere belangstellenden. Iedereen uit het werkgebied van Evenmens (onder andere Hellendoorn/Nijverdal, Olst-Wijhe, Raalte, Dalfsen en Ommen) mag aanhaken. Deelname is gratis.

Ervaringsdeskundige Nynke Zuurmond neemt de deelnemers mee in haar verhaal. Tussendoor hebben zij de mogelijkheid om via de chatfunctie vragen te stellen. Nynke is ambulant hulpverlener en trainer op gebied van autisme. Haar oudste zoon heeft ASS en ook zijzelf heeft vijf jaar geleden de diagnose autisme gekregen. Met heel hard werken, en veel zelfkennis, werkt ze nu als zelfstandige en is het haar missie om meer bekendheid te geven aan autisme en vooral autisme bij vrouwen.

Het Webinar begint om 14.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Evenmens maakt voor het Webinar gebruik van ZOOM. Na aanmelding ontvangt men een deelnemers-ID om mee te kunnen. Het webinar zal later ook te zien zijn op de website van Evenmens. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met 23 juni via: hspoolder@evenmens.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.