WDODelta stelt watervisie vast

REGIO – Het algemeen bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta heeft het ontwerp watervisie “Meer dan water” unaniem vastgesteld. De watervisie is grotendeels voor de coronacrisis tot stand gekomen. Ondanks de onzekerheden van deze tijd heeft het algemeen bestuur besloten om de vast te houden aan het plan.

De watervisie wordt naar alle partners en stakeholders van het waterschap gestuurd, om hen in de gelegenheid te stellen om te reageren. De watervisie laat zien waar het waterschap voor staat en wat er van hen verwacht wordt.

De watervisie is hier in te zien. Voor een eventuele reactie kan er gebruik worden gemaakt van het online reactieformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.