Home / Sallandcentraal / Walk&Talk via Skype

Walk&Talk via Skype

RAALTE – De Bibliotheek Salland presenteert op maandag 8 juni weer de maandelijkse Walk&Talk voor iedereen die (ander) werk zoekt. Vanwege de coronamaatregelen is deze editie online, via Skype. Onderwerp: werk zoeken tijdens de lockdown. Veel sollicitatiegesprekken vinden tegenwoordig plaats middels een online videoverbinding. In de vorige editie van Walk & Talk is gekeken hoe een sollicitant zich kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Deze tips, die vooral gingen over hoe je goed in beeld komt, komen nog even aan de orde. Verder komen de verschillende platforms aan bod, zoals Skype, Teams, Hangouts en Meets. Aanvang is om 10.30 uur. Walk&Talk is gratis en toegankelijk voor iedereen. Wie wil meedoen, kan terecht op www.bibliotheeksalland.nl/nieuws/1415.

Lees ook

Voorlopig geen beperking van glyfosaat in Overijssel

ZWOLLE – De provincie Overijssel heeft afgelopen donderdag een voorstel afgewezen om het gebruik van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.