Vrouw rijdt met brandende auto naar tankstation langs A1 bij Holten

HOLTEN – Paniek bij tankstation Shell langs de A1 bij Holten. Medewerkers zagen een brandende auto op de snelweg rijden, die tot hun schrik de afslag naar het tankstation nam. Het lukte de medewerkers niet om de brand zelf te blussen, waarna de brandweer direct met groot materieel uitrukte.

Dat meldt RTV Oost.

“We zagen de auto naderen, met rook uit de ramen”, zegt een medewerker. “We hoopten dat ze niet hier naartoe zou rijden.”

Noodknop

De medewerkers van het tankstation drukten op de noodknop toen de auto dichterbij kwam, waardoor de pompen uitgeschakeld werden. De bestuurster parkeerde de auto een paar meter voor de overkapping bij de pompen.

Pompmedewerkers renden met brandblussers naar de auto, maar het lukte ze niet om het vuur te blussen. De brandweer heeft de auto vervolgens geblust. Het vuur is niet overgeslagen naar het tankstation. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.