Home / Algemeen / Voorleesavond in Lommerrijk

Voorleesavond in Lommerrijk

LUTTENBERG – Amfitheater het Lommerrijk in Luttenberg presenteert op dinsdag 7 juli een voorleesactiviteit. Jaron Heuven, zelf boerenzoon, leest het verhaal ‘Boer Boris gaat naar zee’ voor. Het verhaal handelt over Boer Boris die op vakantie wil en uiteindelijk de hele boerderij meeneemt naar de zee. De voorleesactiviteit is gericht op kinderen van circa 4 tot 6 jaar (maar iedereen die van voorlezen houdt is welkom). Aanvang is om 19.00 uur. Wel even thuis naar de wc gaan, want die mag nog niet open. Het geheel duurt ongeveer twintig minuten. De entree is gratis, een vrije gift is welkom.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.