Voorleesavond in Lommerrijk

LUTTENBERG – Amfitheater het Lommerrijk in Luttenberg presenteert op dinsdag 7 juli een voorleesactiviteit. Jaron Heuven, zelf boerenzoon, leest het verhaal ‘Boer Boris gaat naar zee’ voor. Het verhaal handelt over Boer Boris die op vakantie wil en uiteindelijk de hele boerderij meeneemt naar de zee. De voorleesactiviteit is gericht op kinderen van circa 4 tot 6 jaar (maar iedereen die van voorlezen houdt is welkom). Aanvang is om 19.00 uur. Wel even thuis naar de wc gaan, want die mag nog niet open. Het geheel duurt ongeveer twintig minuten. De entree is gratis, een vrije gift is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.