Vaderdag bij de Boerschop in Luttenberg

RAALTE/LUTTENBERG – Groepsaccommodatie De Boerschop, Van De Partij Catering & Organisatie en Top Fit Salland presenteren op zondag 21 juni een sportief en culinair Vaderdagarrangement bij de groepsaccommodatie in Luttenberg. Bovendien vindt er die dag een braderie met verschillende activiteiten plaats bij De Boerschop. Die is gratis toegankelijk. Het programma wordt om 17.00 uur afgesloten met een buffet.

De deelnemers aan het arrangement worden om 11.00 uur ontvangen. Om 11.30 uur begint een bootcampactiviteit. Om 12.30 uur volgt een brunch. Deelname kost 20 euro (alleen deelnemen aan de bootcampactiviteit kost 7,50 euro; alleen aanschuiven bij de brunch 15 euro).

De braderie duurt van 11.00 tot 17.00 uur. De bezoekers vinden er stands met onder andere hamburgers, wijnen, jam, bieren, ijs en (gerookte) forel. Daarnaast wordt er gezorgd voor een groot overdekt terras en zijn er diverse omlijstende activiteiten zoals ‘bier en limonade yoga’, touwtrekken en cuppen. Verder zijn er enkele workshops (draad in frames en graffiti spuiten). Voor de kinderen is er een speelweide met trampoline en springkussen. Bovendien kunnen ze doelschieten, volleybalen, basketballen en tafeltennissen

Het afsluitende buffet (warm en koud) bestaat onder andere uit soep, salades, aardappelgratin vis en diverse vleessoorten (ook van de barbecue). Deelname aan het buffet kost 27,50 euro (kinderen tot 12 jaar 12,50 euro). Hiervoor dient men wel vooraf te reserveren (net zoals voor de bootcampactiviteit en de brunch) via staging2.vandepartij.nl/vaderdag. Voor een bezoekje aan de braderie is dat overigens niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.