Uitslagen van PV De Zwaluw in Wijhe

WIJHE – Door het coronavirus is het duivenseizoen dit jaar later van start gegaan. In eerste instantie waren het trainingsvluchten, maar nu zijn ook de wedstrijdvluchten weer toegestaan. De overwinning van de eerste twee ‘wedvluchten’ ging naar Revi Schuiling. Vorige week won Mathijs Zwijnenberg.

Dit weekend stonden de duiven in Morlincourt. Met een harde wind in de rug, wist de duif van Frank en Henk Jacobs een gemiddelde snelheid van 108 kilometer per uur te behalen. De uitslag was als volgt:

1-4 F. en H. Jacobs, Broekland

2-7 Henri Zwijnenberg, Den Nul

3 Wasem Saiamir, Deventer

5-9-10 Revi Schuiling, Wijhe

6 M. Biljardt, Wijhe

8 M. Zwijnenberg, Olst

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.