Tweede druk oorlogsboek Mariënheem

MARIËNHEEM – Historische vereniging Omnihuus uit Mariënheem heeft een tweede druk laten maken van het boek ‘Zij waren erbij, Mariënheem 1940-1945’. Het boek vol met oorlogsverhalen uit het dorp werd eerder dit jaar uitgegeven in het kader van 75 jaar Vrijheid.

Binnen tien dagen na de presentatie was de eerste druk van het 355 pagina’s tellende boek al uitverkocht. Er zijn honderd exemplaren bij gedrukt. Het boek kost 25 euro en is verkrijgbaar bij de Bruna in Raalte. Bestellen kan ook. Stuur een mail naar boek75jaarvrijheid@gmail.com, bel naar Gerard Achterhoek, tel. 0572-351312 of lever een briefje met adresgegevens en het aantal te bestellen boeken in bij het Omnihuus aan de Hellendoornseweg 23, 8106 AH in Mariënheem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.