Twee stands van Bottermarkt op weekmarkt

RAALTE – De wekelijkse Bottermarkten in het centrum van Raalte gaan deze zomer in verband met de coronamaatregelen niet door. Wel staat Stichting Sallandse Bottermarkt Raalte dit jaar elke woensdag in juli en augustus met twee stands op de weekmarkt. Daar kunnen de bezoekers kruudmoes en oliebollen kopen. De stands staan dichtbij het Annahuis. “Een jaar lang niks doen is geen optie, je moet in de picture blijven”, stelt Henk Ziel namens het stichtingsbestuur. “Als de vaste klanten je producten niet kunnen kopen en ergens anders naartoe gaan, ben je ze misschien wel voor altijd kwijt.” De stands staan er telkens tussen 9.00 en 12.30 uur. In verband met de RIVM-regels kan er niet geproefd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.