Home / Sallandcentraal / Twee stands van Bottermarkt op weekmarkt

Twee stands van Bottermarkt op weekmarkt

RAALTE – De wekelijkse Bottermarkten in het centrum van Raalte gaan deze zomer in verband met de coronamaatregelen niet door. Wel staat Stichting Sallandse Bottermarkt Raalte dit jaar elke woensdag in juli en augustus met twee stands op de weekmarkt. Daar kunnen de bezoekers kruudmoes en oliebollen kopen. De stands staan dichtbij het Annahuis. “Een jaar lang niks doen is geen optie, je moet in de picture blijven”, stelt Henk Ziel namens het stichtingsbestuur. “Als de vaste klanten je producten niet kunnen kopen en ergens anders naartoe gaan, ben je ze misschien wel voor altijd kwijt.” De stands staan er telkens tussen 9.00 en 12.30 uur. In verband met de RIVM-regels kan er niet geproefd worden.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.