Triathlon Holten gaat ondanks afgelasting niet onopgemerkt voorbij

HOLTEN –  De Triathlon Holten gaat dit jaar niet door. Vanwege het coronavirus en de bijbehorende maatregelen en onzekerheden besloot de Stichting Triathlon Holten tot een afgelasting van de 36ste editie. Dat betekent echter niet dat het triatlonweekend dit jaar onopgemerkt voorbij gaat.

In het weekend waarin de Triathlon Holten oorspronkelijk gepland stond –vrijdag 19 en zaterdag 20 juni – wordt er namelijk volop aandacht besteed aan het sportieve evenement. Zo schenkt RTV Oost vandaag aandacht aan de Triathlon Holten in de nieuwsuitzending van 20.00 uur. Ook de eigen social mediakanalen van de Triatlon Holten zullen dit weekend in het teken staan van het triatlongevoel.

Op de Facebook- en Instagrampagina van de Triathlon Holten delen verschillende personen deze en volgende week hun ervaringen en visies op de wedstrijd in het Sallandse dorp. Onder meer Rachel Klamer en Richard Murray (internationale triatleten), Arco Hofland (burgemeester van de gemeente Rijssen-Holten) en Martin Pieters (voorzitter van de Stichting Triathlon Holten) komen daarbij aan het woord.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.