Theaterwandeling met werk van Shakespeare in Olst

‘Liefde, jaloezie en moord’

OLST – Op het terrein van kasteel ‘De Haere’ bij Olst wordt door twee internationaal spelende acteurs het werk van Shakespeare gespeeld. Door middel van een speciale theaterwandeling wordt het publiek meegenomen in het theaterspel en spelen zij, samen met acteurs Joyce van Esch en Norbert Busschers, een belangrijke rol in het theaterstuk.

Er kunnen 35 bezoekers aanwezig zijn bij de theaterwandeling. De voorstelling wordt gespeeld op 4, 5, 18, 19, 25 en 26 juli om 15.00 en 17.00. De theaterwandeling duurt zo’n 50 minuten en vindt plaats op kasteel ‘De Haere’ aan de Haereweg 4 in Olst.

Alle informatie is te vinden op staging2.norbertbusschers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.