Taxateur Arie Molendijk naar Hotel de Zon

OMMEN – Taxateur Arie Molendijk komt vrijdag 3 juli naar Hotel de Zon in Ommen om boeken te taxeren. Iedereen die in het bezit denkt te zijn van zeldzame boeken, bijvoorbeeld (staten)bijbels, oude (handgekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten of prenten kan een afspraak maken. Zie voor meer informatie daarover staging2.molendijkboeken.nl. Molendijk zit die dag tussen 13.30 en 16.00 uur klaar. Hij vertelt meer over de waarde van de boeken en de (eventuele) restauratie ervan en geeft advies over verkoop of over inbreng op een veiling. Molendijk is internationaal actief als boekentaxateur. Op 1 december 2018 vierde hij zijn jubileum van ruim tweeduizend taxatiedagen in de Oude Pelgrimvaderskerk in Delfshaven. Al jaren werkt hij samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen.