Tarieven zwembad De Tippe verlaagd na gulle gift

HEINO – Sportbedrijf Raalte heeft samen met Stichting Vrienden van de Tippe hard gewerkt om Zwembad de Tippe voor de opening in topconditie te krijgen. Door de coronamaatregelen waren er allerlei maatregelen nodig om veilig en verantwoord open te kunnen. Het zwembad is nu drie weken open en na een eerste evaluatie is besloten de tarieven met ingang van zaterdag 13 juni te verlagen.

Het tarief van € 3,50 wordt verlaagd naar € 2,25. Alle niet zwemmende bezoekers betalen vanaf zaterdag € 1,-. Dit is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Vrienden van de Tippe. Stichting Vrienden van de Tippe heeft als doel om zwembad de Tippe in Heino in stand te houden, meer publiciteit in en buiten Heino te genereren en de bezoekersaantallen te verhogen. “Wij zijn blij dat wij als Vrienden van de Tippe met een financiële insteek het mogelijk kunnen maken om tegen een verlaagd tarief onze trouwe bezoekers te kunnen laten zwemmen in deze tijd van coronabeperkingen”, zegt voorzitter Wouter de Waal.

Een van die maatregelen om veilig en verantwoord open te kunnen is de toegang op basis van dagkaarten en voorafgaande inschrijving om de bezoekersstromen goed te regelen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.