Home / Sallandcentraal / Taalpunten weer van start met inloopspreekuren

Taalpunten weer van start met inloopspreekuren

REGIO – De Taalpunten in Olst, Ommen en Raalte gaan weer open. Iedereen die op zoek is naar hulp bij het lezen en schrijven is tijdens de spreekuren in de bibliotheken welkom voor gratis informatie en advies. De Taalpuntcoördinator kan ‘taalvragers’ in contact brengen met een van de tientallen vrijwilligers die klaar staan om deelnemers te ondersteunen bij het beter lezen, schrijven en spreken van de Nederlandse taal. Ondertussen blijven de Taalwandelingen in Olst, Wijhe en Ommen doorgaan. In de open lucht kunnen deelnemers en vrijwilligers tijdens wandelingen de Nederlandse taal te blijven oefenen. Aanmelden voor deze taalwandelingen is mogelijk via tel. 06–46 65 62 15.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.