Servicepunten Bibliotheek Salland weer open

REGIO – Per 1 juli gaan verschillende servicepunten van de Bibliotheek Salland weer open. Het gaat om de servicepunten in Heeten, Luttenberg en Mariënheem. Daar kunnen leden van de bibliotheek hun gereserveerde boeken ophalen en gelezen boeken weer inleveren. Reserveren gebeurt online, vanuit huis of bij de computer die in het servicepunt aanwezig is. Het servicepunt in Heeten is gevestigd in Kulturhus Trefpunt en is elke donderdagmiddag geopend van 14.00 tot 15.30 uur. Het servicepunt in Elckerlyc in Luttenberg is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur (ook regelmatig ’s avonds). Het servicepunt in Mariënheem is te vinden bij bakkerij en buurtwinkel de Parabool (dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur). Kijk voor de openingstijden van tevoren voor de zekerheid op de site van de bibliotheek: staging2.bibliotheeksalland.nl. Het servicepunt in De Belte in Nieuw Heeten blijft in ieder geval tot en met augustus gesloten. Leden uit Nieuw Heeten kunnen voor hun boeken en reserveringen naar de bibliotheek Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.