PvdA wil provinciale steun voor bomenproject

REGIO – De PvdA Overijssel wil dat de provincie zich aansluit bij de boomplantactie van Caring Farmers[1]. De belangenbehartiger van natuurinclusieve boeren lanceerde deze week een plan om de komende winter 500.000 bomen te planten. De partij wil dat de provincie het plan stimuleert.

“Overijssel maakt al flink werk van vergroening”, zegt PvdA-Statenlid Sander Slots. “Zo hebben we als provincie onlangs het startschot gegeven voor een actieplan om 1,1 miljoen bomen te planten. Volgens mij sluit die ambitie naadloos aan bij wat Caring Farmers wil bereiken. Als we elkaar ondersteunen kunnen we ons doel sneller bereiken. Wie weet, misschien kan er dan nog wel een schepje bovenop!”

In schriftelijke vragen aan het provinciebestuur vraagt de PvdA of er mogelijkheden zijn om de plannen van Caring Farmers aan die van de provincie te knopen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.