PvdA wil gratis mondkapjes voor scholieren arme gezinnen

REGIO – Als het aan de PvdA ligt krijgen scholieren uit arme gezinnen gratis mondkapjes uitgereikt. De partij wijst naar de provincie Gelderland, waar vorige week 10.000 mondkapjes beschikbaar werden gesteld aan deze gezinnen.

“Jongeren die gebruik maken van het openbaar vervoer voor hun reis naar hun school moeten verplicht een mondkapje dragen,” zegt PvdA-fractievoorzitter Annemieke Wissink. “Maar goede, herbruikbare mondkapjes zijn niet voor iedereen even gemakkelijk te betalen. We willen niet dat gezinnen die het financieel krap hebben door de volksgezondheidsmaatregelen extra in de knel komen. Het zou mooi zijn als de provincie hen de helpende hand biedt.”

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.