Project ZomerOndernemer laat jongeren eigen bedrijf runnen

REGIO – Stichting Ten New Entrepreneur houdt ook dit jaar weer een nieuwe editie van ZomerOndernemer. Bij dit project kunnen jongeren tussen de 15 en 23 jaar zelf ervaren wat het is om een ondernemer te zijn. Ze runnen gedurende de zomervakantie een eigen bedrijf. Gewoon om te proberen en te kijken of het ondernemerschap iets voor hen is. Deelname is gratis.

Foto: Nordy Visser

ZomerOndernemer start weer in diverse regio’s. Op 6 juli begint de editie voor de regio Zwolle met een driedaagse training. In de weken die volgen, zijn de deelnemers tijdens terugkomdagen te gast bij lokale ondernemers voor workshops, presentaties en rondleidingen. In de tussentijd werken de jongeren aan hun bedrijf. ZomerOndernemer sluit na zes weken af met een feestelijke ondernemersmarkt.

Een goed bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie vormen de belangrijkste voorwaarden voor deelname. De jongeren zitten nergens aan vast en inschrijven bij de KvK is tijdens deelname aan ZomerOndernemer niet verplicht. Dankzij de steun van landelijke en regionale sponsoren is deelname aan ZomerOndernemer gratis. Er is ruimte om tijdens het project op vakantie te gaan. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via staging2.zomerondernemer.nl. In regio Zwolle (IJsseldelta) is plek voor maximaal 25 deelnemers (vol = vol).

Deelnemers aan de slag tijdens de driedaagse training van ZomerOndernemer in 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.