Home / Algemeen / Oud-ijzeractie Olster Harmonie en Iesselzotten

Oud-ijzeractie Olster Harmonie en Iesselzotten

OLST – De Olster Harmonie pakt haar gebruikelijke activiteiten voorzichtig weer op. Op zaterdag 13 juni houdt de muziekvereniging samen met carnavalsvereniging Iesselzotten Olst weer een oud-ijzeractie. Vanaf 9.00 uur rijden vrijwilligers door de straten van Olst om oud ijzer op te halen.

Tot 11.00 uur is het ook mogelijk om oud ijzer te brengen naar het Kerkplein. Daarbij dient men zich wel aan de aanwijzingen van de vrijwilligers en de geldende maatregelen te houden. Mensen die hulp nodig hebben of buiten Olst wonen, kunnen een afspraak maken via 06-11120080. Dan komen de vrijwilligers langs. Alle inkomsten zijn nu hard nodig, want door de coronamaatregelen zijn verschillende activiteiten uitgevallen en ook de inkomsten vanuit het oud papier zijn drastisch gedaald, terwijl de huurkosten en vergoedingen voor de dirigente, de slagwerkinstructeur en de docenten wel gewoon doorliepen. “Het is niet lastig om dan te beseffen dat de vereniging een behoorlijke financiële tik krijgt”, zo meldt de Olster Harmonie.
De muziekvereniging is momenteel bezig met de organisatie van de Harmonie Muziekfabriek na de zomervakantie (als dat kan) en denkt na over de invulling van een Top2000-concert met popquiz op 19 december. Meer informatie op www.deolsterharmonie.nl.

Lees ook

Lauk: De laatste druppel

Eigenlijk had ik hierboven ‘aan de achterste mem hangen’ willen zetten. Oftewel, als laatste aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.