Nachttrein tussen Zwolle en Enschede

REGIO – Vanaf 19 juni gaat Keolis nachtelijk treinritten uitvoeren tussen Zwolle en Enschede. Deze ritten worden komend jaar op vrijdag en zaterdag vast in het dienstschema opgenomen. Vanuit Enschede vertrekt de extra late trein om 00.03 uur en komt om 01.01 aan in Zwolle. De extra trein vanuit Zwolle vertrekt om 01.05 en komt om 02.00 aan in Enschede. De trein stopt op alle tussengelegen stations.
Op dit moment vertrekt de laatste trein vanuit Enschede om 23.34. Vanuit Zwolle ging de laatste trein om 23.51 mee. Na een evaluatie van Keolis en de provincie gaan de partijen kijken of deze ritten een verder vervolg krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.