Nachtelijke achtervolging door politie in Olst

OLST – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een korte achtervolging plaatsgevonden in Olst. Dat meldt wijkagent Frank de Jonge.

Foto: Frank de Jonge 

“In Olst zagen we een auto staan op een plek waar we dat normaal gesproken niet verwachten. Een kofferbak die openstond werd snel dicht gedaan, kentekens van de auto waren afgeplakt, een passagier sprong snel de auto in en de bestuurder gaf plank gas en reed met gierende banden weg. Een korte achtervolging volgde waarbij we twee verdachten konden aanhouden. De reden voor actie zat hem in de “relationele sfeer” en het was maar een “geintje”.”

De politie vertrouwde het niet en nam de verdachten mee. “Helaas kregen beide toch onderdak in het cellencomplex in Apeldoorn want er speelde uiteraard wel meer. Wij dachten natuurlijk aan een heterdaadje snelkraak of inbraak maar helaas was dat niet het geval. Collega’s Zwolle en Deventer kwamen ons ondersteunen bij de afhandeling ter plekke en gelukkig stond alles mooi op papier toen de aflos binnenkwam.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.