Multifunctioneel beachcourtveld voor Lemelerveld

LEMELERVELD – Handbalvereniging Auto van Ewijk/LHC en volleybalvereniging de Bevers gaan het kunstgras handbalveld in Lemelerveld ‘ombouwen’ tot een multifunctioneel beachcourtveld. Het huidige handbalveld wordt namelijk te weinig gebruikt. Het nieuwe veld moet toegankelijk zijn voor alle Lemelervelders.

Samen met beide verenigingen heeft de gemeente hiervoor een succesvol subsidieverzoek ingediend bij provincie Overijssel. “Hier zijn we ontzettend blij mee, want zonder deze subsidie van de provincie zou het realiseren van een beachcourtveld waarschijnlijk bij een droom zijn gebleven”, aldus Gerben ten Broeke, namens volleybalvereniging de Bevers. “We kunnen niet wachten om te starten”, vertelt Nicole van Oene, namens handbalvereniging LHC. “We hebben allerlei ideeën, waarbij we ook personen/organisaties in de kern Lemelerveld betrekken om er samen een Lemelervelds succes van te maken.”

Wethouder Jan Uitslag is enthousiast: “Ik ben blij dat de kern Lemelerveld er een mooie sportvoorziening bij krijgt die ook nog eens als katalysator kan dienen om het buiten bewegen te bevorderen. Zeker in deze coronatijd, waarbij buiten bewegen geen automatisme is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.