‘Muisstil in Mariënheem tijdens alternatief Midzomerfeest’

MARIËNHEEM – “Het leek wel alsof er in het hele dorp buurtfeesten waren. Overal zaten mensen samen koffie of bier te drinken en spelletjes te spelen.” De speciale werkgroep van het Midzomerfeest in Mariënheem die afgelopen weekend zorgde voor drie dagen (online) radio is dik tevreden. “Het was top, super”, vertelt Gijs Koenjer namens de organisatie.

Foto: Annet van Raalten

“Tijdens de pubquiz op vrijdagavond en de bingo op zaterdagmiddag was het muisstil in het dorp. Iedereen deed mee. We hadden een verhalende bingo met een verhaal over een ‘kearl uit Mariënheem’ die zijn oog had laten vallen op een meisje uit Luttenberg. En in dat verhaal hadden we de getallen verwerkt.” Nadat de uitzending op zondagavond was afgelopen, trok een honderdtal jongeren nog naar de tunnel in het dorp voor een afterparty. Nadat de politie er naar toe was gereden, vertrokken de jongeren weer zonder wanklank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.