Martijn Dadema wordt de nieuwe voorzitter van Veilig Verkeer Nederland

RAALTE – Martijn Dadema, de burgemeester van de gemeente Raalte, wordt de nieuwe voorzitter van Veilig Verkeer Nederland. Deze baan combineert hij met het burgemeesterschap in Raalte.

Dadema is ‘zeer vereerd’ om te zijn benoemd als voorzitter, laat hij op Twitter weten.

 

“Het aantal slachtoffers neemt helaas weer toe met heel veel leed tot gevolg. Dat zie ik in mijn dagelijks werk regelmatig”, zegt Dadema op de website van Veilig Verkeer Nederland. “Alle Nederlanders hebben dan ook een rol om de verkeersveiligheid te verbeteren. VVN zit diep in de haarvaten van onze samenleving om dit te kunnen bereiken. Daar wil ik heel graag, samen met vrijwilligers en medewerkers van Veilig Verkeer Nederland mijn tijd, kennis en kunde aan besteden.”

De directeur van Veilig Verkeer Nederland, Evert-Jan Hulshof, is blij met de keuze voor Dadema. ”Wij mogen ons gelukkig prijzen met Martijn Dadema als voorzitter. Zeker in een tijd waarin de vernieuwing van de vereniging Veilig Verkeer Nederland vorm krijgt. Mede namens het bestuur en de medewerkers van Veilig Verkeer Nederland wensen wij Martijn Dadema heel veel succes toe in zijn nieuwe rol!”

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.