Martijn Dadema doet oproep aan Den Haag: ‘Gemeenten zitten in zwaar weer’

REGIO – Martijn Dadema, burgemeester van Raalte maar ook voorzitter van de Overijsselse Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), wil meer investeringen in gemeenten. Dat zegt hij in een speciale videoboodschap. “Investeren in gemeenten, is investeren in de samenleving. Laat onze inwoners en bedrijven niet bloeden.”

Volgens Dadema zitten de gemeenten momenteel in zwaar weer. “En onze samenleving, bedrijven en inwoners  zijn daarvan de dupe.”

Als voorzitter van de VNG Overijssel ziet hij steeds vaker dat bibliotheken worden gesloten, er geen investeringen worden gedaan in de lokale economie en dat de belastingen steeds verder omhoog gaan. “Neem nu eindelijk uw verantwoordelijkheid”, zegt Dadema tegen Den Haag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.