Man gearresteerd op verdenking van brandstichting in Olst

OLST – Een 24-jarige Arnhemmer is afgelopen nacht in Olst aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een auto op de kruising van de Koningin Julianalaan met de Wethouder A.G. Dekkerlaan in brand te hebben gestoken.

Dat meldt RTV Oost.

De autobrand heeft vermoedelijk te maken met een ruzie in de relationele sfeer. Voordat de verdachte in de auto – die niet van hem is – was vertrokken, had hij iemand bedreigd. Toen de politie na de melding van bedreiging op locatie kwam, troffen agenten de brandende auto aan.

De brandweer kreeg het vuur snel onder controle, daardoor is de schade beperkt gebleven. De stoelen en achterbank zijn weggebrand.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.