Luttenberg Top 700 krijgt feestelijke invulling

LUTTENBERG – Geen Luttenbergs Feest dit jaar, maar Luttenberg krijgt een alternatief. Van woensdag 5 tot en met zondag 9 augustus draaien tientallen vrijwilligers vanuit Elckerlyc de zevenhonderd favoriete nummers van de inwoners van het dorp (en iedereen die er wat mee heeft). In 2018 werd de Luttenberg Top 700 voor het eerst uitgezonden. Toen in het kader van de festiviteiten omtrent het 700-jarig bestaan van het dorp. De eerste keer smaakte naar meer. Vandaar dat de organisatoren besloten om dit jaar op herhaling te gaan. Het was de bedoeling om de Luttenberg Top 700 uit te zenden in de aanloop naar het Luttenbergs Feest, maar toen kwam de pandemie. Nu de regels zijn versoepeld, is besloten de uitzending te verplaatsen naar het feestweekend. Het feestcomité van het Luttenbergs Feest broedt momenteel op een coronaveilige invulling van het gebeuren. Hoe en wat, dat moet in de komende weken duidelijk worden. Vechtdal FM gaat de Luttenberg Top 700 uitzenden: ouderwets op de 106.3 FM en op TV, nieuwerwets via een online stream. Stemmen voor de Luttenberg Top 700 kan nog tot 15 juni. Zie daarvoor staging2.luttenbergtop700.nl. Maak een lijst met je favoriete nummers en vul die in. Verhalen en anekdotes zijn ook welkom. Iedereen kan meedoen, Luttenbergers en ook niet-Luttenbergers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.