Ludieke actie: modeshow aan huis en in centrum

RAALTE – Zaterdag reed een cabriobus vol gelegenheidsmodellen door Raalte. Zij stapten eerst uit bij het huis van Esmee (16) aan De Deel in Raalte waar ze een modeshow verzorgden. Esmee had de hoofdprijs gewonnen van een actie van tweedehands kledingzaak Via Simoon.

Natuurlijk ontbrak de rode loper niet en had Simone Slotman, eigenaresse van de winkel, een mand vol met lekkers voor Esmee meegenomen. Daarna reed het gezelschap verder naar het centrum van Raalte, waar de dames vervolgens door de straten flaneerden. “Dit was een ludieke actie”, vertelt Simone. “In deze rare tijd wil ik graag positief blijven en ik vond dat het tijd werd om Raalte en omstreken te laten zien hoe uniek en gaaf onze collectie is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.