Landstede Vakantieschool gaat door in de zomervakantie

ZWOLLE – De Landstede Vakantieschool gaat de komende zomervakantie door. Leerlingen en studenten die bijvoorbeeld door de coronacrisis moeite hebben met Nederlands, Engels of rekenen en daarmee actief aan de slag willen, kunnen dan in Harderwijk en Zwolle terecht.

Foto: Landstede Raalte (archief)

De Landstede Vakantieschool is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs, huidige mbo-studenten en andere belangstellenden die hun niveau van het Nederlands, Engels of rekenen willen verbeteren óf die zich extra willen voorbereiden op een vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid. Deelnemers krijgen les in groepjes en er wordt ook deels zelfstandig gewerkt. Daarbij worden de deelnemers intensief begeleid door docenten en door studentassistenten die uitblinken in het vak waarvoor de deelnemer zich heeft aangemeld.

Op de eerste dag wordt door middel van een gesprek vastgesteld wat de leervragen van de deelnemer zijn. Daarna wordt er een persoonlijk leerprogramma opgesteld. Elk traject is maatwerk en de deelnemer ontvangt aan het eind van de cursus een certificaat.

De lessen zijn elke dag van 09.00 tot 13.00 uur. Voor Landstede-studenten en leerlingen van een vo-school van Landstede Groep is deelname gratis; overige deelnemers betalen 50 euro.
In de locatie Harderwijk (Westeinde 33) wordt de Landstede Vakantieschool aangeboden van maandag 17 tot en met donderdag 27 augustus (aanmelding tot 7 augustus). In Zwolle (Rechterland 1) zijn er twee ‘shifts’: van maandag 6 tot en met donderdag 16 juli (aanmelden tot 28 juni) en van maandag 3 tot en met donderdag 13 augustus (aanmelden tot 26 juli).

Meer weten of aanmelden voor de Vakantieschool: kijk op staging2.landstedembo.nl/vakantieschool of mail naar vakantieschool@landstede.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.